Poluotok, prostran dvosoban stan u centru grada, 100 m od mora – 69,96 m2

Prodaje se vrlo prostran dvosoban stan na Polutoku, u samom centru grada. Stan se nalazi na prvom od tri kata, te zauzima gotovo cijelokupnu etažu zgrade.  Stan ima ukupno 69,96 m2 stambene površine i sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, prostrane dnevne sobe, te kuhinje s blagovaonicom. Kroz stan su provedena dva odvoda za dimnjak, a grijanje je osigurano termoakumulacijskom peći koja se nalazi u hodniku. Spremišni prostor osiguravaju ugradbeni ormari u hodniku i u kuhinji, te drvarnica koja mu pripada, a nalazi se u podrumu zgrade.

Zahvaljujući južnoj orijentaciji i brojnim prozorima stan je dosta svijetao tokom dana. Zbog visine stropova (3,2 m) postoji mogućnost izvođenja galerije u prostorijama stana.

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji za život ili najam, u blizini povijesnih znamenitosti, rive, te Morskih orgulja i Pozdrava Suncu. U neposrednoj blizini također se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, brojni ugostiteljski objekti, lijekarne, škole, sveučilište, autobusno stajalište…).  Udaljenost stana od mora je samo 100 m. Parkirna mjesta su uvijek dostupna u blizini.

Dokumentacija uredna!

STARA CIJENA: 199.000 EUR

NOVA CIJENA: 185.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-167
Cijena: 185.000 € (2.644 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok
Površina: 69.96 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 1969.
Kat: 1.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: termoakumulacijska peć, 2 dimnjaka