SNIŽENO! Novi Bokanjac, kuća katnica sa 4 stana i poslovnim prostorom

Prodaje se kuća katnica smještena na Novom Bokanjcu u Zadru. Kuća se sastoji od suterena, visokog prizemlja i kata. U suterenu je smješten podrum, a u visokom prizemlju su smješteni jedan studio apartman, dva jednosobna stana te poslovni prostor, dok se na katu nalazi jedan vrlo prostrani trosobni stan. Svi stanovi u kući imaju odvojene ulaze ali i mogućnost ulaza kroz zajednički portun.

Studio apartman u prizemlju čine predsoblje koje služi i kao spavaća soba, kupaonica te kuhinja s dnevnom sobom i blagovaonicom. Manji jednosobni stan napravljen je kao dvoetažni te se u prizemlju nalaze natkrivena terasa, kuhinja s blagovaonicom i kupaonica dok se spavaća soba nalazi na poluetaži odnosno u visokom prizemlju kuće. Veći stan se nalazi u visokom prizemlju te ga čine dugi hodnik, spavaća soba, kupaonica, kuhinja s blagovaonicom, dnevna soba te vrlo prostrana natkrivena terasa. Poslovni prostor čine ulazni dio, uredska prostorija te kupaonica. Stan na katu čine kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom i izlazom na polu natkrivenu terasu, hodnika s izlazom na balkon, kupaonice te tri spavaće sobe od koje dvije imaju izlaz na dugu polu natkrivenu terasu. Grijanje je osigurano konvektorkim grijalicama ali je kroz kuću proveden i dimnjak. Svi stanovi u kući imaju vlastita brojila struje, dok je voda zajednička. Kuća je priključena na septičku jamu.

Ukupna stambena površina kuće je oko 305 m2, a okružuje ju uređena okućnica od 492 m2. Na okućnici se nalazi uređena zelena površina te parkirna mjesta za minimalno 2 automobila. Kuća je građena u razdoblju od 1989. do 1991. te ima pristup sa dvije prometnice. Svi potrebni sadržaji (trgovine, lijekarna, ugostiteljski objekti) se nalaze u krugu od 500 m. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji za život ali i poslovne namjene.

Dokumentacija je potpuna i uredna!

STARA CIJENA: 260.000 EUR

CIJENA: 245.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-161
Cijena: 245.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Novi Bokanjac
Površina: 305.00 m2
Površina zemljišta: 492.00 m2
Godina izgradnje: 1991
Kat: S+Po+P+1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: konvektor grijalice i proveden dimnjak