NOVOUREĐENA KUĆA sa BAZENOM - ROVANJSKA!

Prodaje se kompletno novouređena obiteljska kuća na tri etaže s dvije stambene jedinice, ukupne stambene površine oko 306m2 sa pripadajućim zemljištem od 800m2.

 

LOKACIJA: Rovanjska, Općina Jasenice. Udaljenosti 500m od mora i samog centra mjesta. Orijentirana prema sunčanoj strani te smještena na uzvisini s kuće se pruža vrhunski pogled na more. Parking vozila na posjedu i komforan pristup sa glavne ulice direktno na posjed.

 

GRAĐEVINA: sastoji se od 3 etaže, sa sveukupno 2 samostalne stambene jedinice koje se protežu preko cijele etaže građevine. Jedna jedinica je kompletno uređena dok je druga djelomično uređena.  

 

U prizemlju se nalazi garaža i zajedničke prostorije spremišta, površine cca 50m2.

 

Na 1. katu, nalazi se uređena stambena jedinica površine od oko 120m2 koja se sastoji od unutrašnjeg stubišta, ulaznog predsoblja, kuhinje s dnevnim boravkom / blagovaonicom, tri spavaće sobe,  kupatila, WCa, ostave i velike natkrivene terase .  

 

Na 2. katu se nalazi neuređena stambena jedinica stambene površine od oko 90m2 i 36m2 natkrivene terase.   

 

- Cijela građevina je nedavno obnovljena, stiropor fasada, okoliš, bazen, kuhinja itd.

U cijeloj građevini svi uređeni prostori su kompletno opremljeni namještajem te su ugrađeni materijali održavani i u dobrom stanju (masivni parketi i podovi stubišta od bijelog kamena i keramičkih pločica)


Kuća ima klimatizaciju za sve prostore.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-219
Cijena: 285.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Rovanjska
Naselje: Rovanjska
Površina: 306.00 m2
Površina zemljišta: 800.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: etažno