Crvene kuće, građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji – 689 m2

Prodaje se građevinsko zemljište na Crvenim kućama u Zadru, na izuzetno mirnoj lokaciji. Zemljište je smješteno u zoni stambene namjene manje gustoće (Sm) i ima ukupno 689 m2, gotovo je pravilnog kvadratnog oblika, dimenzija otprilike 25 m x 29 m. Na zemljištu je dozvoljena gradnja stambenih zgrada, ali i zgrada poslovnih, javnih i društvenih sadržaja. U Sm zoni je dopuštena gradnja samostojećih zgrada, dvojnih zgrada ili zgrada u nizu.

Uvjeti izgrađenosti za samostojeću zgradu su slijedeći: maksimalni koeficijent izgrađenosti (kig) 0.30, maksimalni koeficijent iskoristivosti nadzemnih etaža (kisn) 0.9, maksimalni koeficijent iskoristivosti (kis) 1.5, maksimalna visina zgrade 9 m, broj nadzemnih etaža je 4, maksimalna bruto površina GBPn nadzemno je 600 m2, maksimalni broj stambenih jedinica ograničen je brojem parkirnih mjesta, minimalni broj parkirnih mjesta po stambenoj jedinici je 2, te minimalno 20% zelene površine na parceli.

U blizini zemljišta se nalaze obiteljske i apartmanske kuće te stambene zgrade novije gradnje. Sva potrebna infrastruktura nalazi se u blizini. Nedaleko se nalaze i svi potrebni sadržaji kao što su trgovine, ugostiteljski objekti, škole, igrališta, te veći trgovinski centri i sl.

Dokumentacija uredna!

STARA CIJENA: 55.120 EUR

NOVA CIJENA: 50.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-159
Cijena: 50.000 € (72 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Crvene kuće
Površina: 689.00 m2
Površina zemljišta: 689.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: