Kožino, katnica s tri apartmana i konobom, 50 m od mora

Prodaje se kuća u Kožinu, udaljena samo 50 m od mora i plaže. Kuća je izgrađena na zemljištu površine 400 m2, a sastoji se od 3 apartmana. Kuća je bruto građevinske površine 264 m2.

U prizemlju je smješten dvosobni apartman površine 67,50 m2, koji se sastoji od ulaznog dijela, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu s otvorenim pogledom na more.

U prizemlju se nalazi i garaža površine 18 m2.

Na katu su smještena dva apartmana, dvosobni i jednosobni. Dvosobni stan površine 53 m2 sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, terase s pogledom na more, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima balkon te kupaonice.

Jednosobni apartman ima površinu 36 m2, a sadrži kuhinju i blagovaonicu s dnevnim boravkom, jednu spavaću sobu, kupaonicu te terasu.

U suterenu se nalazi uređena konoba površine 35,50 m2 u kojoj je opremljena kuhinja, zidani roštilj te wc.

Apartmani se uspješno iznajmljuju u većem dijelu sezone! Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, samo 50-ak metara od mora i plaže.

Kožino je turističko naselje smješteno svega deset kilometara od Zadra izmedju naselja Diklo i Petrčane. Broji oko 500 stanovnika i idealna je destinacija za turiste željne mira i tišine u malom pitomom mjestu. Čari ovog mjestašca su izuzetne prirodne ljepote, kristalno čisto more, i plaže okružene mediteranskom vegetacijom. Smještaj za svoje posjetioce Kožino nudi u mnoštvu modernih apartmana, soba i luksuznih vila koje uz gostoljubivo društvo domaćina boravak čini ugodnim i nezaboravnim.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-233
Cijena: 450.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kožino
Naselje: Kožino
Površina: 264.00 m2
Površina zemljišta: 400.00 m2
Godina izgradnje: 2011.
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: C
Grijanje: Sustav klimatizacije i ventilacije