Zadar, novoizgrađena luksuzna kuća s bazenom, 276 m2

Prodaje se luksuzna novoizgrađena kuća s bazenom, na predjelu Ploča u Zadru. Sa cijelog posjeda se pruža otvoreni pogled na cijeli grad, more i otoke. Kuća se sastoji od tri etaže: prizemlja, kata i visokog potkrovlja, a izgrađena je na zemljištu površine 862 m2. Ukupna površina kuće iznosi 275,90 m2. Posjed se nalazi na granici građevinskog područja tako da ništa ne zaklanja pogled na more, a privatnost i mir su zajamčeni.

Prizemlje se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, toaleta, ostave, praonice i prostora za druženje (igraonice) i rekreaciju (fitness sprave). Kuhinja i blagovaonica imaju izlaz na bazen i uređeni vrt.

Spiralno stubište vodi na prvi kat koji se sastoji od dnevnog boravka sa barom, dvije spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom te dvije natkrivene terase. U potkrovlju su smještene još tri spavaće sobe s kupaonicama, terasa natkrivena pergolom i jacuzzi.

U dvorištu je smješten bazen površine 52,5 m2 te sjenica s kominom i prostorom za sjedenje.

Kuća je opremljena klima uređajima (unutarnje jedinice u svakoj prostoriji), dizalicama topline za grijanje i hlađenje prostorija te podnim grijanjem. Osigurana su 4 parkirališna mjesta. Sva ugrađena oprema i materijali u kući su visokokvalitetni, stavljena je termoizolacija te novo krovište.

Ploča je mirna gradska četvrt pogodna za obiteljski život. U blizini se nalazi sve što je potrebno za ugodnu svakodnevicu: škola, vrtić, ugostiteljski objekti, trgovine, itd.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-218
Cijena: 680.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Ploča
Površina: 276.00 m2
Površina zemljišta: 862.00 m2
Godina izgradnje: 2018
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Sustav klimatizacije i ventilacije, dizalice topline