Sveti Filip i Jakov, katnica s dva stana i studio apartmanom, 150 m2

Prodaje se katnica u Sv. Filipu i Jakovu, ukupne stambene površine oko 150 m2, izgrađena na zemljištu površine 381 m2.

Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata te potkrovlja.

Na prizemlju se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom, kupaonice i manje sobe. Gornji kat povezan je vanjskim i unutarnjim stubištem. Ulaz u stan je preko terase s koje se pruža djelomični pogled na more.

Na katu se nalazi trosobni stan u kojem se nalazi terasa s koje se ulazi u stan, kuhinja i blagovaonica, tri spavaće sobe te kupaonica. 

U stražnjem dijelu kuće smješten je studio apartman površine oko 30 m2.

Kuća je smještena u mirnom dijelu naselja, iznad magistrale. Nalazi se na oko 450 metara od centra mjesta. U blizini se nalazi podvožnjak ispod kojeg se prolazi do centra, tako da nije potrebno prelaziti magistralu.

Sveti Filip i Jakov je udaljen 25 km jugoistočno od grada Zadra i svega 3 km sjeverozapadno od starog kraljevskog grada Biograda na Moru. Tradicionalno ribarsko mjesto s lijepim  plažama, čistim morem i lijepim arhipelagom. U njemu su svi sadržaji potrebni za ugodan odmor, ali i za svakodnevni život: trgovine, ljekarna, osnovna škola... Turistička predsezona započinje tradicionalnim sajmom cvijeća u travnju, a tijekom sezone mjesto obiluje zanimljivim događanjima. Pješčane i šljunčane plaže protežu se od Svetog Filipa i Jakova pa sve do Biograda.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-217
Cijena: 199.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sveti Filip i Jakov
Naselje: Sveti Filip i Jakov
Površina: 150.00 m2
Površina zemljišta: 381.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Centralno grijanje, klima uređaj