Posedarje, kuća dvokatnica, 340 m2

Prodaje se kuća dvokatnica u Posedarju, 20 km sjeveroistočno od Zadra. Kuća se sastoji od prizemlja i dva kata, sveukupne stambene površine 340 m2. Kuća je izgrađena na zemljištu površine 454 m2.

Prizemlje je neuređeni prostor (roh-bau) od oko 100 m2, kojeg kupac može urediti po svojoj želji.

Unutarnje stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze četiri sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i balkonom, a sve imaju zajedničku kuhinju.

Na drugom katu nalazi se dvosobni stan koji se sastoji od predsoblja/hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na veliku terasu s pogledom na more, te dvije spavaće sobe i kupaonice.

Kuća je smještena u mirnijem dijelu naselja, okružena obiteljskim kućama, a u blizini se nalazi trgovina i ostali potrebni sadržaji.

Posedarje je mjesto i lučica na obali Novigradskog mora, poznato po proizvodnji pršuta, ribarstvu i školjkarstvu. Kroz Posedarje prolazi Jadranska magistrala, a neposredno iznad njega i autocesta koja omogućava odličnu prometnu povezanost.

Posedarje ima sve što je gostu potrebno za uživanje u odmoru: prodavaonice, restorane, kafiće, trgovine, tržnice, pekare, banku, bankomate, dom zdravlja, ljekarnu, poštu...

Postoje dvije glavne plaže u Posedarju, od kojih je jedna šljunkovita i nalazi se u samom centru mjesta, a druga je pješčana u blizini crkvice Sv. Duha, te su obje pogodne za obitelji s djecom i za različite sportske i rekreacijske aktivnosti.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-216
Cijena: 250.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Posedarje
Naselje: Posedarje
Površina: 340.00 m2
Površina zemljišta: 454.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: