Zaton, dvojna katnica s pet apartmana i bazenom, 282 m2

Prodaje se dvojna kuća katnica u Zatonu nedaleko Zadra, koja se sastoji od pet stambenih jedinica ukupne stambene površine 282 m2 .  Izgrađena je na zemljištu površine 646 m2. U njoj su smještena četiri  kompletno namještena jednosobna stana u prizemlju i na katu te jedan dvoetažni dvosobni stan.

U prizemlju su smještena dva jednosobna stana svaki površine 51,34 m2, a na katu dva jednosobna stana svaki površine 50,88 m2. Svaki stan je istog rasporeda, a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu te spavaće sobe.

U prizemlju dvoetažnog stana ukupne površine 77,12 m2 je smještena kupaonica i kuhinja s dnevnim boravkom, a na katu se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i teretana.

Ovaj stan ima direktan pristup na vanjsku terasu i sunčalište gdje se nalazi ljetna kuhinja, komin, sauna te grijani bazen. U dvorištu se nalazi spremište za opremu za apartmane, praona/ljetna kuhinja za osoblje, wc i kupaonica te vinski podrum.

Svi stanovi su klimatizirani, a napravljene su pripreme za centralno grijanje na struju, solarno i pelete.

Stanovi su u funkciji turističkog iznajmljivanja. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, ali u blizini svih potrebnih sadržaja.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-195
Cijena: 550.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zaton
Naselje: Zaton
Površina: 282.00 m2
Površina zemljišta: 646.00 m2
Godina izgradnje: 2017
Kat: 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: