Poluotok, etaža zgrade s dva potpuno uređena jednosobna apartmana u centru grada – 77,50 m2

Prodaju se dva komforna jednosobna stana smještena na 2. katu stambeno-poslovne zgrade koja se nalazi u samom centru grada. Stanovi su izvedeni iz jednog stana od ukupne površine 77,50 m2 I zauzimaju cijelu jednu etažu.

Stanovi su kategorizirani za turizam i aktivno sudjeluju u turističkoj sezoni već drugu godinu za redom. Oba stana su prilično prostrana, a jedino što dijele je zajednički ulaz te drvarnica u prizemlju (neto površine 1.70 m2) koja nije ubrojena u površinu stana. Prvi stan na fotografijama ima 40 m2 stambenog prostora i sastoji se od većeg hodnika, dnevne sobe s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice, zasebnog wc-a, spremišta koje služi kao garderoba i prostrane spavaće sobe. Drugi stan na fotografijama ima 35 m2 stambenog prostora i sastoji se od malog hodnika, dnevne sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i prostrane spavaće sobe. Stanovi su u potpunosti renovirani i potpuno opremljeni, prostorije su dosta osunčane i svaka ima prozor. Grijanje i hlađenje je osigurano kvalitetnim  klima uređajima i konvektor grijalicama.

Na samo par minuta od stanova nalaze se svi potrebni sadržaji (trgovine, lijekarne, banke, osnovne i srednje škole, fakultet, te zabavni sadržaji...).

 

CIJENA: 250.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-106
Cijena: 250.000 € (3.225 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok
Površina: 77.50 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 2.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj i konvektor grijalice