ODLIČNA PRILIKA - SNIŽENA CIJENA!! Bibinje - katnica s dva apartmana

ODLIČNA PRILIKA!! Prodaje se kuća katnica u Bibinjama, stambene površine cca 140 m2, a sastoji se od prizemlja i kata. Svaka etaža sadrži po jedan stan/apartman površine oko 70 m2, od kojih svaki ima hodnik, kuhinju i blagovaonicu, dnevni boravak, dvije spavaće sobe te kupaonicu. Kuća se nalazi na parceli veličine 360 m2, sa uređenom okućnicom i dvorištem popločanim kamenom. Nalazi se na mirnoj lokaciji, oko 800 m od mora, a u blizini svih sadržaja potrebnih za ugodan odmor i življenje!

Interijer kuće renoviran je prije par godina, te opremljen modernim namještajem i tehnikom. KUĆA IMA UHODANI POSAO U TURIZMU I DONOSI ZNATNI PRIHOD NA GODIŠNJOJ RAZINI, SA POPUNJENOŠĆU U SEZONI OD 11 TJEDANA!

LOKACIJA: Mjesto Bibinje, s oko četiri kilometara obale sa šetalištima i plažama (4.000 stanovnika) smješteno je oko 5 km jugoistočno od povijesnoga grada Zadra, između jadranske turističke ceste i mora. Na području Bibinja nalazi se i Marina Dalmacija s raznim popratnim sadržajima. Proteže se na oko 70.000 m2 na kopnu i moru, a s 900 privezanih jahti i brodica s mogućnošću,1.400 vezova, to je najveća marina na Jadranu.
Bibinje je popularna turistička destinacija sa brojnim privatnim sobama i apartmanima (700 registriranih soba i apartmana s 2.000 postelja). Gostima je na izboru više kampova od mora udaljenih samo nekoliko metara. U mjestu ima više restorana s domaćim specijalitetima, nekoliko kafića, mnogo malih trgovina po svim četvrtima, veća samoposluga u središtu mjesta, automehaničarska radionica i servis za popravak brodskih motora. Također postoji pošta s mjenjačnicom, dječji vrtić, te ambulanta opće prakse, zubna ambulanta i privatna ljekarna.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-61
Cijena: 165.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Bibinje
Naselje: Bibinje
Površina: 140.00 m2
Površina zemljišta: 360.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: F
Grijanje: Klima uređaj