TOP-ATRAKTIVAN POSLOVNI PROSTOR 150m2– BUSINESS CENTAR – VIŠNJIK !

Prodaje se uređeni poslovni prostor neto korisne površine 150m2 na 3. katu Business Centra na Višnjiku. Ovo je možda najbolji i najatraktivniji prostor u cijelom Business centru sa zatvorenim dijelom od 133m2 te velikom natkrivenom terasom od 33m2 – sveukupno 166m2!    

 

Prostor je kompletno pripremljen te sa minimalnim ulaganjima može se namijeniti u široki spektar uredskog poslovanja ili bilo kojih drugih sličnih djelatnosti kao što se može i prilagoditi raznim drugim djelatnostima. Prostor se trenutno sastoji od 4 prostorije od kojih se vrlo lako može prenamijenit jednu veliku, te ima svoj sanitarni čvor.

 

Uz vrlo malo preinaka, prostor se može prilagoditi i raznim drugim djelatnostima. U prostoru je instalirana centralna klima za grijanje / hlađenje, rasvjeta, električni vodovi i slično. Panoramsko dizalo pored stubišta za komunikaciju dok su dodatni sanitarni čvorovi su isto tako riješeni na katu u zajedničkom dijelu etaže. 

 

Lokacija je iznimno dobra i frekventna za poslovno okruženje, te se na u sklopu zgrade i bliskoj udaljenosti od iste nalazi, banka, javni bilježnik, leasing društva, projektni uredi, građevinske tvrtke, ljekarna, dentalna klinika, frizerski i kozmetički saloni, trgovine i dr.
Osiguran je i veliki parking ispred centra za dovoljan broj vozila.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-212
Cijena: 345.000 € (2.300 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Višnjik
Površina: 150.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2007
Kat: 3
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: B
Grijanje: struja