PRILIKA!! Sukošan, građevinsko zemljište, 474 m2

IZVRSNA PRILIKA! Prodaje se građevinsko zemljište u Sukošanu u blizini marine „Dalmacija“, površine 474 m2. Zemljište je izrazito pravilnog oblika, a na njemu se nalazi i nekoliko stabala maslina koje se obrađuju.
Pristup na parcelu je s asfaltnog puta. Udaljenost od mora je oko 200 m, a od najbliže plaže oko 600 m.
Zemljište se nalazi u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja Sukošan, s odredbama o gradnji Kig 0,3 i Kis 1,2 (za samostojeću građevinu).
Vlasnička dokumentacija uredna.
Prodavatelj je zainteresiran i za zamjenu za manji stan u Zagrebu.
Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka, Jadranskom magistralom 7km jugoistočno od Zadra. Gospodarska je osnova turizam, poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo i voćarstvo. Danas je sjedište općine Sukošan, kojoj pripadaju i mjesta Debeljak,Glavica i Gorica. Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika. Sukošan ima dječji vrtić, osnovnu školu s novoopremljenom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor. Da je uistinu turističko mjesto, svjedoči preko 3000 ležaja u luksuzno uređenim apartmanima, pansionima i hotelima, a rado su posjećeni i brojni kampovi smješteni u neposrednoj blizini mora. Zahvaljujući marini "Dalmacija" postao je i pravi raj za nautičare.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-154
Cijena: 49.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sukošan
Naselje: Sukošan
Površina: 474.00 m2
Površina zemljišta: 474.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: