Kamena kuća u Gornjem Karinu

Prodaje se kamena kuća sa zemljištem u Gornjem Karinu. Površina terena na kojem se kuća nalazi iznosi 296 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i kata sa zasebnim ulazima, sveukupne korisne površine oko 100 m2. Na prizemlju se trenutno nalazi spremište i garaža ukupne površine oko 28 m2 plus prostor od cca 8 m2 koji je prije bio gusterna, a mogao bi se urediti kao mala konoba. Na katu se nalazi stan površine cca 35 m2 sa jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te kupatilom. Dnevni boravak ima izlaz na veliku terasu površine oko 30 m2 s koje se pruža pogled na Velebit i Karinsko more.
Posebnost kuće je što je kompletno izgrađena od kamena, a građena je 70-tih godina prošlog stoljeća. Zidovi su debljine 40 cm, a sastoje se od kamena i cigle tako da ljeti pružaju odličnu izolaciju od vrućine. Njena unutrašnjost također je obložena kamenom koji bi s malo restauracije bio prekrasan detalj.
Položaj kuće odličan je za življenje ali i za turizam jer se nalazi na samo 200-tinjak metara udaljenosti od mora, plaže, trgovine, restorana i svih ostalih potrebnih sadržaja. Kući je potrebno preuređenje.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-128
Cijena: 120.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Gornji Karin
Naselje: Gornji Karin
Površina: 100.00 m2
Površina zemljišta: 296.00 m2
Godina izgradnje: 1970. -tih
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: