Otok Pašman - Ždrelac, visoka prizemnica s vrtom - 102 m2

Prodaje se visoka prizemnica u blizini centra u mjestu Ždrelac na otoku Pašmanu.
Visoka prizemnica ima 102 m2 stambene površine koji čine velika zatvorena terasa, kuhinja i blagavaonica, dnevna soba, dvije spavaće sobe i kupaonica. Također tu se nalaze i dvije ostave te podrumski prostor. Iza kuće se nalazi natkriveno parkirno mjesto. Kuća je okružena uređenim vrtom od 189 m2 te se u dvorištu  nalazi i roštilj.
Kuća se nalazi iznad glavne prometnice, te ima ulaz na dvije strane (jedna vodi prema centru, druga prema moru). Na samo 10ak min udaljenosti se nalaze svi potrebni sadržaji (dućani, kafići...).

 

LOKACIJA:
Ždrelac je naselje na otoku Pašmanu, nastalo oko crkve sv. Luke i proširilo se na nekoliko uvala i brežuljaka uključujući i novo naselje blizu mosta.
Nazvan je po uskom prolazu na čijem se kraju i nalazi, Ždrilu, a kojim je otok Pašman razdvojen od otoka Ugljana. Ždrelac se nalazi na sjecištu pomorskih putova za izlete po okolnim otocima i kornatskom arhipelagu. Atraktivno je odredište za nautičare i zaljubljenike u sportove na vodi, a turistima je posebno privlačan kao mjesto za odmor zbog razvedene obale s lijepim pješčanim plažama i čistim morem.


STARA CIJENA: 150.000 EUR
NOVA CIJENA:  130.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-4
Cijena: 130.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ždrelac
Naselje: Ždrelac
Površina: 102.00 m2
Površina zemljišta: 189.00 m2
Godina izgradnje: 1989
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj